Uudised

07:27 12. juuli 2021

Abilised Euroopa meistrivõistlustel

💥Võistlushooaeg on suuresti läbi saanud ja viimased noorte mitmevõistlused ja Balti matšid veel ees, aga meie noored veel täielikult puhkama pole saanud. 💥Tallinnas toimuvad U23 ja U20 Euroopa meistrivõistlused ja iga abikäsi on staadionil oodatud, nii ka meie tublid kasvandikud. Nooremad tüdrukud on kaheksaks päevaks korvitüdrukuteks appi palutud ning vanemad neiud autasustavad Euroopa parimaid sportlasi! 🥇🥈🥉 Lisaks on veel meie vaprad noormehed ära jaotunud staadioniareenile ning vastutavad selle eest, et iga katse, jooks ja tulemus ikka nõuetekohaselt sooritatud saaks ning sportlased oma tulemused kirja saaks! 👨‍⚖️ 💥Suur kummardus ja tänu igale abilisele, sest ega sellises kuumuses pole kellelgi lihtne tööd teha, aga meie noored on hästi treenitud ning töökad neiud, seega midagi kontimurdvat neid kaheksa päeva jooksul ei ähvarda. ☺️☺️ Olgem jätkuvalt tublid ja naudime suurvõistlusi staadionilt või kodust diivanilt, põnev on igal juhul!